استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی

استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی

امروزه استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی بسیار رایج بوده و از مزایای قابل توجهی برخوردار است. در همه جوامع از این تجهیزات ساختمانی برای زیباتر شدن محیط و همچنین حفظ ایمنی افراد استفاده می‌کنند. هر یک از این نرده‌ها با ویژگی‌های ظاهری به خصوصی در دسترس مشتریان قرار می‌گیرند. خرید و انتخاب آن‌ها بسته به طراحی ساختمان‌های امروزی انجام می‌گیرد. برای خرید نرده شیشه ای باکیفیت و هر یک از مدل‌های این نرده‌ها باید به نیازهای خود توجه داشته باشید. امروزه در ساخت و آماده سازی این نرده‌ها از متریال به خصوصی استفاده می‌کنند که بر مزایای کمی و کیفی این اقلام می‌افزایند. در ادامه این مطلب به توضیح این مزایا خواهیم پرداخت.

مزایای مهم نرده‌های شیشه‌ای

استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی به دلیل برخی مزیت‌ها و برتری‌های این مدل نرده‌های ساختمانی متداول شده است. برخی از مهم‌ترین مزیت‌هایی که این تجهیزات را بر دیگر اقلام ساختمانی به برتری رسانده است، به شرح زیر هستند:

  • نصب ساده و سریع نرده‌های شیشه‌ای از برتری‌های مهم این تجهیزات به شمار می‌رود که در زمان احداث پروژه‌های ساختمانی به شدت صرفه جویی می‌کند.
  • با استفاده از آن‌ها نمای ساختمان‌های امروزی مدرن‌تر و زیباتر جلوه می‌کند. همین مسئله افراد را برای استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی ترغیب می‌کند.
  • با استفاده از آن‌ها چشم انداز زیبایی در فضای پاسیو و بالکن شما به وجود می‌آید و می‌توانید از محیط اطراف باغ یا حیاط ساختمان خود لذت ببرید.
  • استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی به دلیل دوام و ماندگاری هر یک از این مجموعه محصولات نیز متداول شده است. هر یک از آن‌ها تا سال‌های سال بدون نیاز به تعمیرات در محل‌های نصب شده ماندگاری خواهند داشت.
  • استقامت بالای این نرده‌ها در برابر عوامل محیطی نیز از مزیت‌های مهم آن‌ها به شمار می‌رود.

خرید و استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی

ویژگی‌های مهم استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی

دلایل افزایش استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی به ویژگی‌های ساختار این مصالح ساختمانی نیز مربوط می‌شود. از مهم‌ترین دلایل گسترش خرید و فروش این نرده‌ها می‌توان به عدم خوردگی و ایجاد زنگ زدگی و پوسیدگی بر روی این سازه‌ها در طولانی مدت اشاره کرد. این سازه‌ها در طولانی مدت دچار پوسیدگی نمی‌شوند و بدنه‌شان نیازی به تعمیرات نخواهد داشت. همین ویژگی‌های مهم هزینه‌های مربوط به نگهداری از این اقلام را به حداقل می‌رساند.

استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی به دلیل عدم نیاز به رنگ کاری مجدد نرده‌ها و لکه بری بخش‌های مختلف آن است. به همین خاطر زحمت افراد برای نگهداری از ظاهر زیبای نرده‌های ساختمانی خود به حداقل می‌رسد. این نرده‌ها در مدل‌های متنوعی ارائه می‌شوند و هر یک از آن‌ها باب سلیقه برخی از مشتریان واقع خواهند شد. در انتخاب و خرید هر یک از این سازه‌ها به معماری و طراحی فضای ساختمان نیز توجه می‌شود. شست و شوی ساده و راحت نرده‌های شیشه‌ای برخلاف نرده های چوبی نیز از مجموعه مزایای مهم این اقلام به شمار می‌رود.

کاربردهای مهم نرده شیشه‌ای

استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی به دلیل درخشش بدنه این نرده‌ها در فضاهای باز و بسته به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. به همین خاطر این نرده‌ها در ساختمان‌های مدرن امروزی جایگاه بسیار مهمی دارند. از کاربردهای مهم این اقلام می‌توان به نصب آن‌ها در محیط تراس و پاسیو در آپارتمان‌های چند طبقه اشاره کرد که چشم انداز زیبایی در محیط ساختمان به وجود می‌آورد.

استفاده از آن‌ها برای زیباسازی محیط استخر و جدا کردن محوطه استخر از اطراف آن نیز کارایی دارد. استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی در فضای بالکن نیز مزایای قابل توجهی به همراه می‌آورد. ضریب ایمنی بالای این نرده‌ها و استقامت سازه‌ها در برابر باد و باران و طوفان سبب افزایش کارایی نرده برای نصب در این بخش‌ها شده است. این تجهیزات در روف‌گاردن ساختمان‌های مدرن امروزی نیز به کار برده می‌شوند و محیطی امن و آرام در این فضا به وجود می‌آورند.

استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی در راه پله‌های ساختمانی نیز متداول شده است. در این بخش از ساختمان عمدتاً رفت و آمد بسیار زیادی انجام می‌شود و به همین خاطر جنس نرده‌های نصب شده در این فضا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

آشنایی با انواع نرده‌های شیشه‌ای

استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی در مدل‌های مختلفی در ساختمان‌های امروزی انجام می‌گیرد. هر یک از دسته بندی‌های این نرده‌ها مصارف گسترده‌ای در محیط‌های ساختمانی دارند و به همین خاطر محبوبیت قابل توجهی در دنیای امروز دارند. این نرده‌ها در مدل‌های دفنی، اسپوز و اسپیگات تولید و ارائه می‌شوند و هر یک از مدل‌های آن‌ها از استحکام قابل توجهی برخوردار هستند. مدل‌های دفنی نرده‌های شیشه‌ای با پوششی مناسب در قسمت پایه‌ها تولید می‌شوند و نمای ظاهری زیباتری دارند.

 

برای دیدن مدلهای مختلف نرده های شیشه ای کلیک کنید.

 

مدل‌های اکسپوز به صورت روکار در محیط‌های ساختمانی نصب و راه اندازی می‌شوند و به همین خاطر نمای یکپارچه‌ای ندارند. این قبیل نرده‌ها در مصارف خاص به کار برده می‌شوند. مدل‌های اسپیگات بر خلاف مدل اکسپوز به صورت گسسته تولید و آماده سازی می‌شود. به همین خاطر نیز تفاوت‌هایی با نمونه‌های پیشین دارد. این مدل نرده‌ها در ساخت جان پناه شیشه‌ای نیز به کار برده می‌شوند. استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی به دلیل تنوع در مدل‌های ساخته شده از این نرده‌ها نیز افزایش یافته است.

ویژگی‌های مهم نرده‌های شیشه‌ای

معایب استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی

استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی بسیار بیشتر از گذشته انجام می‌گیرد. اما برخی معایب این محصولات نیز در طولانی مدت محدودیت‌هایی در استفاده از این سازه‌ها به وجود می‌آورند. برخی از مهم‌ترین ایرادات وارد به این نرده‌ها را در زیر مشاهده می‌کنید:

  • قسمت‌های بیرونی این نرده‌ها به سختی تمیز می‌شوند. به همین خاطر برای نظافت این قسمت‌های نرده‌های شیشه‌ای باید حتماً از ابزارهای مخصوص استفاده کنید.
  • همان طور که پیش‌تر اشاره کردیم، این نرده‌ها دیرتر خراب می‌شوند و نیاز به تعمیر ندارند. اما در صورتی که کوچک‌ترین ایرادی به ساختار فنی این سازه‌ها وارد شود، تعمیر آن بسیار گران بها خواهد بود.
  • استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی هزینه‌های ساخت پروژه‌های ساختمانی را تا حد قابل توجهی افزایش می‌دهد. تنها مزیتی که نرده‌های چوبی نسبت به نرده‌های شیشه‌ای دارند، قیمت پایین‌تر آن‌ها است. به همین خاطر برخی از مردم خرید این سازه‌ها را ترجیح می‌دهند.

قیمت انواع نرده شیشه‌ای

استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی در مدل‌های مختلف این سازه‌ها و در شکل‌ها و طرح‌های گوناگون انجام می‌گیرد که هر یک از آن‌ها قیمت و هزینه خاص خود را دارند. قیمت تمام شده هر یک از این نرده‌ها بسته به عوامل مختلفی تعیین می‌شود. قیمت برخی از این سازه‌ها با در نظر گرفتن متریال شیشه‌ای به کار رفته در آن‌ها مشخص می‌شود. در این زمینه ابعاد مورد نظر برای ساخت و راه اندازی این نرده‌ها نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و هزینه نهایی کار را مشخص می‌کند.

این نرده‌ها در فرایند نصب نیز هزینه‌هایی برای افراد خواهند داشت. راه اندازی و نصب آن‌ها با روش‌های به خصوصی انجام می‌گیرد. برای نصب این سازه‌ها باید از نصابان حرفه‌ای و کارآزموده کمک بگیرید. در غیر این صورت فرایند نصب نرده‌های شیشه‌ای با کیفیت لازم انجام نمی‌شود. پیش از اقدام برای خرید این نرده‌ها هزینه‌های مربوطه را در نظر گرفته و بودجه نهایی خود را برای خرید نرده و جان پناه ساختمان مشخص کنید.

نحوه اجرای نرده های شیشه ای

نصب قطعات نگهدارنده

در اولین مرحله از نصب نرده های شیشه ای لازم است که پایه نگهدارنده جهت وصل شدن شیشه بر روی زمین نصب شود. این قطعات یا پایه های نگهدارنده نقش اصلی را در حفظ نرده های شیشه ای و امنیت آن ها دارا هستند چون که این قطعات وزن شیشه را به صورت مستقیم به سازه اصلی ساختمان منتقل می کنند. پایه های نگهدارنده بر اساس نوع پروژه و نحوه اجرا به شکل های متفاوتی عرضه می شوند. پایه های استیل، پایه های آلومینیومی، قطعات فیکس پوینت و اسپیگات از انواع قطعات نگهدارنده هستند که می توانید بر اساس نیازهای پروژه تان انتخاب کنید. علاوه بر این با توجه به نوع زیرسازی و کف سازی ساختمان می توانید با استفاده از روش های قلاویز کاری، اتصال پیچ و مهره، جوش برق، جوش آرگون و… این قطعات را به کف ساختمان نصب کنید.

نصب پنل های شیشه ای بر روی قطعات نگهدارنده

بعد از نصب قطعات نگهدارنده نوبت به نصب پنل های شیشه ای می رسد. توجه داشته باشید که قبل از نصب پنل ها تراز بودن پایه ها و یک راستا بودن شان را چک کنید. چون ممکن است به دلیل نامنظم بودن خروجی کار از ظرافت کافی برخوردار نشود. علاوه بر این قبل از نصب کردن هر پنل شیشه ای از تراز بودن هر پنل مطمئن شوید تا فضای خالی بین پنل ها به یک اندازه و زیبا باشند.

نصب کاور در دو طرف نرده ها

بعد از این که از تراز بودن و فیکس شدن درست پنل ها اطمینان حاصل کردید، نوبت به نصب کاورها می رسد. این کاورها که عمدتا از جنس آلومینیوم هستند بر روی قطعات نگهدارنده نصب می شوند و شیارهایی برای جاگذاری نوارهای درزگیر دارند. این نوارها از نفوذ آب به فضای بین پایه نگهدارنده، کاور و شیشه جلوگیری می کنند و در زیبایی و شکیل شدن نرده ها نقش بسزایی دارند.

نصب تاپ ریل

بعد از طی کردن مراحل گفته شده نوبت به نصب تاپ ریل بر روی پنل های شیشه ای است که نصب این تاپ ریل ها اختیاری بوده و صرفا برای زیبایی و راحت در دست گرفتن نرده ها استفاده می شود. تاپ ریل یا دستک همان محل قرارگیری دست بر روی نرده ها است که در جنس های مختلف چوبی، آلومینیومی، استیل و… عرضه می شوند که بر اساس سلیقه می توانید جنس های مختلفی را انتخاب کنید.

جمع بندی

در این صفحه به بررسی مزایای استفاده از نرده شیشه ای به جای نرده های چوبی پرداختیم و پاره‌ای از ویژگی‌های مهم این سازه‌ها را بررسی کردیم. هر یک از مدل‌های این نرده‌ها به صورت گسترده در محیط ساختمان‌های امروزی به کار برده می‌شوند. استفاده از آن‌ها در صنایع ساختمان سازی امروزی سبب ایجاد فضاهای شیک و مدرن می‌شود و به همین خاطر کارایی آن‌ها روزبه‌روز در حال افزایش است. این نرده‌ها در کوتاه مدت جایگزین نرده‌های چوبی و فلزی شده‌اند. هزینه خرید هر مدل از این نرده‌ها نسبت به مدل‌های دیگر کمی بیشتر است. اما دوام و ماندگاری بالای این سازه‌ها قیمت آن‌ها را جبران می‌کند. برای کسب مشاوره و اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان هلدینگ اخوان در ارتباط باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن